Friluftstur
Frilufttur
Hvad vil vi lære?
- Forskellige tilberedningsteknikker
- Opholde sig i naturen i længere tid
- artskendskab sten, dyr og planter
- finde råvare
Hvad er udfordrende?
- At være ude i en hel dag og få tiden til at gå
- Rationering
- Udstyret
Udstyr
Lånt på UC
- Presenning x
- Trangia - Storm køkken
- Dolke x
- Vaders x
- Økse x
- Gryde til bål x
- Stativ x
- Gas
- Tændstikker x
- Snor x
- Vanddunk x
- Forme og bagepapir x
- Spade x
- Grilhandske x
- Si x
- Bakke til dyr vi fanger x
- skål x
- vandkikkert x
Ting hjemmefra
-Telt -Dan
- Fiskestang -Dan
- Brænde Dan Johnny
- Skærebræt x
- Kniv -Johnny
- Service x
- Poser til skald -Dan
- Skåle x
- Vaskemiddel og børste - Tilde
- Sovepose og liggeunderlag Alle
- Lommelygte
- Regntøj og gummistøvler - individuele
- håndklæde/viskestykker - Thilde
- Varmt tøj - individuele
- lys til om aftenen
- termo kasse - Dan
Mad
middag - snobrøds hotdog
- mel
- gær
- salt
-vand
-pølser
-ketchup - Thilde
aftensmad - simmergryde
- mørdbrad
- bacon
- pore
- gulerøder Johnny
- løg Johnny
- hvidløg
- salt og peber. Johnny
- fløde
- mørk øl
- Bagekartofler
Dessert
- æbler
- mel
- Sukker - Dan
- Brun farin - Johnny
- smør
-æg - Dan
- kanel- Dan
- fløde
- olie - Dan
morgenmad
- kaffe
- æg
- snobrød
Kommentarer
Send en kommentar